Politică

Negrescu (PSD) s-a declarat nemulțumit de condițiile de votare

Europarlamentarul Victor Negrescu, vicepreședinte al PSD, a votat, duminică, la o secție din Alba Iulia, pentru o administrație locală care pune pe primul loc oamenii.

„Am votat pentru o administrație locală care pune pe primul loc oamenii. Am votat pentru cei care pot crește nivelul de trai și îmbunătăți calitatea vieții din comunitățile noastre”, a scris europarlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Victor Negrescu s-a arătat convins că în Alba „e nevoie de o strategie coerentă de dezvoltare și de o administrație locală în Alba Iulia care iese din rutină și care poate face din oraș un pol economic la nivel regional”.

Europarlamentarul și-a exprimat nemulțumirea că, în grădinița din Alba Iulia unde a votat, două secții erau „îngrămădite în aceeași sală”.

Victor Negrescu a mai scris că le mulțumește tuturor celor care merg duminică la vot.

„Democrația trebuie să continue, iar pandemia a arătat cât de important este să avem aleși locali preocupați, cu adevărat, de cetățeni”, a conchis europarlamentarul.

La rândul său, deputatul social-democrat Ioan Dîrzu, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, care a votat la Secția nr.1 Alba Iulia, a declarat că își dorește o administrație performantă și transparentă.

„Am votat pentru o administrație performantă, eficientă, transparentă și pentru toți locuitorii județului Alba, în vederea unui trai mai bun”, a spus liderul social-democraților din Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.