Politică

Zeci de localnici nu pot vota pentru că au buletinele la magazinul din sat de unde luau mâncare pe datorie

Un caz incredibil se petrece în județul Brașov, acolo unde mai mulți localnici nu pot vota pentru că au lăsat buletinele ca și garanție la magazinul din sat.

Polițiștii brașoveni au fost anunțați printr-un apel la 112 că proprietarul unui magazin-bar din localitatea Ormeniș ar fi ajuns în posesia mai multor cărți de identitate și nu vrea să le restituie oamenilor. Conform primelor date, aproximativ 90 de persoane din localitate nu pot vota pentru că buletinul a rămas la proprietarul magazinului care le-a furnizat alimente pe datorie.

„La data de 26 septembrie, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz, au fost sesizați prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că administratorul unei societăți comerciale, ar fi oprit în gaj, mai multe cărți de identitate ca și garanție la unele cumpărături efectuate la societatea pe care o reprezintă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea exercitării drepturilor electorale, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a declarat pentru newsbv.ro comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.