Economie

Se ia apa în Lancrăm

Lucrările desfășurate la construcția autostrăzii A10 Sebeș – Turda îl obligă pe operatorul de apă județean să întrerupă alimentarea în data de 13 octombrie.

„Din cauza lucrărilor de relocare a aducțiunii de apa DN1000 (FIR I), care se vor efectua la intersecția autostrăzii Sebeș-Turda (tronson I) cu autostrada A1-Nădlac-București, SC Apa CTTA SA Alba anunță consumatorii că, în data de 13 octombrie 2020, începând cu ora 06.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în localitatea Lancrăm și la toți operatorii economici racordați direct in magistrală între această intersecție și Pârâul Iovului”, se arată într-o informare a operatorului.

Din cauza lucrărilor deosebit de complexe, compania estimează că durata întreruperii va fi de aproximativ 48 de ore.

„La reluarea furnizării pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiți să procedăm la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai în scopuri menajere”, mai precizează reprezentanții Apa CTTA Alba.

Reprezentanții operatorului roagă publicul ca eventualele perturbații observate, precum și zona în care ele apar, să le semnaleze imediat Dispeceratului Alba Iulia, la numărul de telefon: 0258 834 501, în vederea intervenției.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.