Social

Polițiștii locali, sub protecția Poliției Române

Polițiștii din Alba Iulia l-au reținut pe un bărbat care s-ar fi manifestat agresiv față de polițiștii locali care au intervenit pe o strada din Alba Iulia, în urma unei sesizări privind ocuparea abuzivă a unui loc de parcare, informează Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

La data de 28 octombrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au reținut pe un bărbat de 35 de ani, din comuna Ciugud, județul Alba, care este cercetat pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 371 din Codul Penal și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 339 din Codul Penal.

În fapt, în data de 26 octombrie 2020, în urma unei sesizări privind ocuparea abuzivă a unui loc de parcare, un echipaj din cadrul Poliței Locale Alba Iulia a intervenit pe B-dul 1 Decembrie 1918, în zona blocului M5.

În parcarea blocului se aflau mai multe persoane care aveau o dispută legată de dreptul de a parca în zonă. Imediat, în urma apelului făcut de una dintre persoanele implicate în dispută, în zonă a apărut bărbatul de 35 de ani, din Ciugud, care și-a lăsat autoturismul pe stradă și a început să se manifeste agresiv verbal, adresându-le polițiștilor locali expresii injurioase și jignitoare și tulburând liniștea publică din zonă.

Acesta ar fi refuzat, vreme de mai multe minute, să-și mute autoturismul care bloca o stradă cu sens unic.

În cursul zilei de azi, 29 octombrie, bărbatul reținut va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.