Social

Autor a 58 de furturi din Austria, prezentat la Curtea de Apel Alba Iulia

Un bărbat din Cisnădie a fost prins de polițiști în orașul natal, fiind urmărit internațional, după ce este acuzat că a comis 58 de furturi în Austria, cu un prejudiciu estimat la 83.606 euro, informează un comunicat de presă al IPJ Sibiu.

„La data de 29 octombrie a.c., polițiștii din Cisnădie, în urma activităților specifice desfășurate, au depistat și reținut un bărbat urmărit internațional în baza mandatului european de arestare emis de Austria. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, domiciliat în Cisnădie, este cercetat de autoritățile austriece sub aspectul săvârșirii, alături de alte persoane, a 58 de fapte de furt calificat, cu un prejudiciu estimat la 83.606 euro”, precizează IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost prezentat prin sistemul de videoconferința procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a emis ordonanța de reținere pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Sibiu, urmând a fi prezentat astăzi pentru confirmarea mandatului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.