Mozaic

Orban, despre „amânarea distracției”. Fără petreceri de Revelion

Premierul Ludovic Orban le-a transmis celor care participă la diverse petreceri în această perioadă că pot amâna „dorința de a se distra” și a subliniat că, de Revelion, oamenii se vor putea caza în hoteluri, însă petrecerile private vor fi interzise.

„Să nu mai participe. Un mesaj foarte simplu. Putem să mai amânăm un pic dorința de a ne distra sau ne putem distra într-un mod în care să nu se pună în pericol sănătatea. Faptul că se organizează astfel de petreceri riscă să pună în pericol sănătatea. În general, foarte mulți tineri se duc la astfel de petreceri. Tinerii poate nici nu simt, foarte mulți sunt asimptomatici, dar ei duc boala acasă. Atunci când un tânăr se îmbolnăvește, riscă să-și îmbolnăvească rudele, bunicii care sunt mai expuși. Rugămintea mea către cei care participă la astfel de petreceri este să amâne”, a declarat duminică Orban.

În ceea ce privește Revelionul, premierul a spus că oamenii se pot caza în hoteluri, dar nu se vor putea organiza petreceri.

„Petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată, cum sunt nunțile, botezurile. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private”, a mai explicat premierul Ludovic Orban.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.