Administrație

Aiudul prelungește cu două săptămâni măsurile specifice stării de urgență

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Aiud a decis prelungirea cu două săptămâni a măsurilor de combatere a epidemiei de coronavirus, informează Primăria municipiului.

„Comitetul Local pentru Situații de Urgență întrunit marți, 3 noiembrie, a prelungit cu încă 14 zile valabilitatea unor măsuri pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2”, se arată într-o informare publicată pe contul de Facebook al instituției.

Între aceste măsuri se află menținerea închisă a locurilor de joacă pentru copii, precum și „practicarea sporturilor de echipă pe raza UAT (unitatea administrativ-teritorială) Aiud, cu aplicabilitate pentru toate terenurile sportive”.

Parcul Municipal Aiud rămâne pe mai departe deschis pentru plimbări, sporturi individuale și tenis de câmp. Deținătorii de săli de fitness au obligația de a asigura dezinfectarea aparatelor după fiecare utilizare, precum și de a asigura distanțarea fizică de minimum 2 metri între clienți;

De asemenea, comitetul mai recomandă „respectarea cu strictețe a măsurilor de prevenție tuturor comercianților și prestatorilor de servicii de pe raza UAT Aiud”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.