Economie

Noile modele Dacia vor fi livrate în luna decembrie. Care sunt prețurile de pornire

Primele livrări ale noilor modele Dacia, din cea de-a treia generație, sunt programate pentru luna decembrie a acestui an, iar prețurile de pornire sunt de 8.400 de euro pentru Logan, 8.600 de euro în cazul Sandero, respectiv 12.050 de euro pentru Sandero Stepway, a anunțat, miercuri, constructorul auto.

Astfel, la numai o lună de la prezentarea oficială a celei de-a treia generații a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway, Dacia anunță prețurile pe piața din România pentru noile vehicule.

Logan și Sandero sunt disponibile cu trei motorizări, din care două pe benzină (cu puteri de 65 CP, respectiv 90 CP) și o motorizare mixtă benzină-GPL, de 100 CP, sub denumirea comercială Eco-G. Ambele modele dispun de trei nivele de echipare (Access, Essential și Comfort), oferind în acest mod un răspuns adecvat pentru așteptările și necesitățile unor categorii largi de clienți atât particulari cât și persoane juridice.

Potrivit sursei citate, pentru modelul Logan, prețurile variază între 8.400 de euro (TVA inclusă) pentru versiunea Access – cu motorul SCe de 65 CP, și 12.950 de euro (TVA inclusă) pentru versiunea Comfort, echipată cu motorul TCe 90 CVT.

În cazul Sandero, versiunea Access, echipată cu același motor SCe de 65 CP, este disponibilă la prețul de 8.600 de euro, în timp ce versiunea Comfort cu motorul TCe 90 CVT afișează un preț identic cu cel al versiunii echivalente a modelului Logan (12.950 de euro, cu tot cu TVA).

În ceea ce privește modelul Sandero Stepway, acesta este propus în două versiuni de echipare (Essential și Comfort), cu motoarele TCe de 90 CP și Eco-G de 100 CP, iar prețurile variază între 12.050 de euro (inclusiv TVA) pentru versiunea Essential cu motorul TCe de 90 CP, respectiv 14.050 de euro (TVA inclusă) pentru versiunea Comfort, cu motorul TCe 90 CVT.

Toate modelele beneficiază de garanția de trei ani sau 100.000 km și primele livrări sunt programate în cursul lunii decembrie 2020.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.