Mozaic

Din 9 noiembrie, CFR Călători suspendă temporar circulația unor trenuri

CFR Călători suspendă temporar, începând de luni, 9 noiembrie, circulația mai multor trenuri, destinate pentru naveta elevilor, a anunțat, sâmbătă, compania.

„Pentru combaterea răspândirii infecției cu Covid-19, începând cu data de 09.11.2020, CFR Călători suspendă temporar circulația următoarelor trenuri, destinate pentru naveta elevilor: R2207, în relația Arad – Curtici, R2210, în relația Curtici – Arad, R2232, în relația Timișoara Nord – Remetea Mică, R2233, în relația Remetea Mică – Timișoara Nord, R2606, în relația Arad – Timișoara Nord, R9612, în relația Buziaș – Timișoara Nord, R9665, în relația Timișoara Nord – Stamora Moravița,R9666, în relația Stamora Moravița – Timișoara Nord, R2703, în relația Subcetate – Simeria, R2724, în relația Simeria – Subcetate, R2188, în relația Lugoj – Margina”, se menționează în comunicatul CFR Călători.

Potrivit sursei citate, purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Operatorul de transport feroviar atenționează călătorii să păstreze biletul de tren și după efectuarea călătoriei și la ieșirea din gară, pentru a-l putea prezenta autorităților statului, în cazul verificării scopului călătoriei (la tranzitarea altor localități, sau efectuarea călătoriei în intervalul orar 23:00 – 05:00).

Noile reguli intră în vigoare, luni, 9 noiembrie 2020.

În conformitate cu Art. 4 lit. C din Hotărârea 52 a CNSU care prevede excepțiile privind interzicerea circulației persoanelor în afara locuinței/gospodăriei: “deplasări în afara localităților a persoanelor care sunt în tranzit sau efectuează călătorii al căror interval orar se suprapune cu perioada interdicției cum ar fi cele efectuate cu avionul, trenul, autocare sau alte mijloace de transport de persoane și care pot fi dovedite prin bilet sau orice altă modalitate de achitare a călătoriei” este indicat să păstrați biletul de călătorie până la sosirea la domiciliu, pentru un eventual control.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la: 0219521 – INFO CFR (trafic intern), numerele de telefon de la gările CFR, pe site-ul www.cfrcalatori.ro, în aplicația Trenul Meu. De asemenea, pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.