Administrație

Primarul municipiului Sebeș face lobby la nivel înalt pentru piețele agro-alimentare

Primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor, face lobby pentru piețele agro-alimentare. El spune că a vorbit pentru păstrarea deschisă a acestora cu premierul Ludovic Orban.

„În cursul acestei dimineți, am avut o discuție telefonică cu primul ministru al României, domnul Ludovic Orban, tema principală fiind piețele agro-alimentare. Mesajul pe care dorim să îl transmitem și al cărui mesager devin în comunicarea cu toți primarii din județul Alba este acela că piețele agro-alimentare care se înscriu în caracteristicile de spații deschise, aerisite, își mențin funcționalitatea”, scrie edilul din Sebeș pe pagina sa de socializare.

Dorin Nistor crede că, în această perioadă, este nevoie ca micii producători să fie sprijiniți au atorități.

„Ne dorim ca acest mesaj să ajungă la producătorii agricoli, care au nevoie să fie sprijiniți în această perioadă. De asemenea, consumatorii doresc să cumpere produse românești proaspete, care se regăsesc în oferta generoasă a piețelor noastre, mai ales toamna”, mai scrie Nistor.

„Vă reamintesc că piața de la Sebeș a avut o activitate neîntreruptă de la debutul acestei pandemii, preocuparea noastră ca administrație publică locală fiind aceea de a organiza mai bine programul de funcționare, de a igieniza spațiile și de a oferi sprijin producătorilor și comercianților, care au primit viziere și au fost în permanență îndrumați să respecte măsurile de protecție sanitară”, își încheie Dorin Nistor pledoaria pentru menținerea deschisă a piețelor agro-alimentare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.