Social

Fotbaliștii de la FC Unirea Alba Iulia vindecați de CoVid-19 au donat plasmă

Jucători și membri ai staff-ului clubului de fotbal din Alba Iulia, vindecați de CoVid-19, au donat luni plasmă, în semn de mulțumire pentru cei care i-au ajutat să învingă boala, potrivit unui comunicat postat pe pagina de Facebook a FC Unirea.

„În ultima perioadă, județul Alba este greu lovit de epidemia de COVID-19. Echipa noastră a fost profund afectată de această problemă, 14 jucători şi 3 membri ai staff-ului fiind declarați pozitivi la infecția cu acest virus. Grație promptitudinii şi profesionalismului specialiştilor DSP, medicilor şi asistentelor medicale, toți cei afectați au trecut cu bine peste această încercare, în acest moment toți fiind sănătoşi. În acest context, astăzi, 09.11.2020, clubul nostru a avut inițiativa ca toți cei care s-au vindecat să doneze plasmă la Centrul de recoltare a sângelui Alba Iulia, acesta fiind felul nostru de a mulțumi tuturor celor care ne-au ajutat să învingem această boală, de a fi alături de întreaga comunitate a oraşului şi județului, de suporterii noştri care ne-au lipsit din tribune în acest tur de campionat, dar pe care îi simțim alături de noi”, se arată în comunicatul postat de conducerea clubului.

În județul Alba 6.620 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus de la mijlocul lunii martie. În total, în Alba au fost prelucrate aproape 110.000 teste.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.