Mozaic

A încetat din viață actrița Draga Olteanu-Matei

Actrița Draga Olteanu-Matei a încetat din viață în noaptea de marți spre miercuri, la Spitalul „Sf. Spiridon”, din Iași, unde fusese internată în urmă cu câteva zile, pentru o hemoragie digestivă. Draga Olteanu avea 87 de ani, transmite News.ro.

Şefa UPU SMURD Iași, Diana Cimpoeșu, a declarat că, în pofida eforturilor echipei medicale, starea actriței s-a degradat, ea având multiple afecțiuni.

De altfel, marți medicul declara că Draga Olteanu Matei era în terapie intensivă cu suport respirator și hemodinamic, fiind o pacientă „extrem de fragilă”, care necesita în continuare menținerea funcțiilor vitale.

Draga Olteanu Matei a fost internată vineri la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, fiind adusă de la Piatra Neamț.

„A suferit o hemoragie digestivă superioară, cea mai probabilă cauză fiind tratamentul anticoagulant pe care pacienta îl are de mai multă vreme pentru o afecțiune cardiovasculară. Este vorba de o pacientă și cu afecțiuni cronice, boli cardiovasculare și endocrine. O pacientă care a fost preluată în urgență. S-a început terapia și investigațiile diagnostice. Este în anestezie, terapie intensivă, pentru Clinica de Gastroenterologie și Patologie Iași”, declara atunci medicul Diana Cimpoeșu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.