Social

O polițistă din Alba a murit într-un accident nefericit produs în județul Cluj

O polițistă din Alba, în vârstă de 42 de ani, și-a pierdut viața într-un accident produs în curtea familiei dintr-o localitate din Cluj, fiind prinsă sub roțile unei autoutilitare pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

„Colega noastră a fost victima unui tragic accident care a avut loc seara trecută. Era în curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, județul Cluj, și a fost prinsă sub roțile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă. Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara”, a precizat IPJ Alba.

Ramona Ioana Micu avea 42 de ani și era agent de poliție în cadrul Postului de Poliție Cergău.

„Pe această cale, aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regrete. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.