Sport

CSM Alba Blaj va organiza la Sibiu partide din optimile și sferturile Cupei Challenge

Clubul CSM Volei Alba Blaj a anunțat, marți, într-un comunicat de presă postat pe site-ul său oficial, că va organiza la Sibiu partide din cadrul optimilor și sferturilor de finală ale Cupei Challenge la volei feminin.

„CSM Volei Alba Blaj va organiza, în Sala Transilvania din Sibiu, în perioada 9-10 decembrie, meciurile Grupei 1 din optimile și sferturile de finală ale Cupei Challenge. Confederația Europeană de Volei a schimbat formatul competiției din cauza pandemiei de coronavirus, astfel încât echipele să poată participa la meciuri în condiții de siguranță sanitară, conform măsurilor stabilite de autoritățile sanitare din fiecare țară. Vor fi patru grupe, în cadrul cărora care se vor disputa trei meciuri. Primele două partide vor conta pentru optimile de finală, învingătoarele urmând să joace, a doua zi, pentru calificarea în semifinalele competiției”, se menționează în comunicatul citat.

În optimi, în cadrul turneului de la Sibiu, Volei Alba Blaj va întâlni, la 9 decembrie, de la ora 17:00, învingătoarea dintre VK Pirane Brusno (Slovacia) și Sanaya Libby’s La Laguna (Spania), echipa calificată urmând a fi stabilită în cursul acestei zile, după ce formația slovacă a câștigat prima manșă a șaisprezecimilor de finală cu 3-2.

În celălalt meci, tot în 9 decembrie, dar de la ora 20:00, se vor întâlni echipele FC do Porto (Portugalia) și VK Prostejov (Cehia).

Echipele învingătoare vor juca, în 10 decembrie, de la ora 17:00, meciul din sferturile de finală ale Cupei Challenge, partidă în urma căreia va fi decisă formația calificată în semifinalele competiției.

Clubul din Blaj subliniază faptul că meciurile din Cupa Challenge se vor disputa fără spectatori.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.