Administrație

Comitetul Local pentru Situații de Urgență din Aiud menține restricțiile antiepidemice

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Aiud, întrunit miercuri, 2 decembrie, a hotărât menținerea în continuare a măsurilor de prevenire și limitare a răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-COV-2.

Astfel, potrivit deciziei Comitetului, locurile de joacă rămân închise, iar numărul maximum de persoane care pot participa la evenimente, altele decât cele reglementate prin lege, pentru următoarele 14 zile, este de cel mult zece persoane la oficierea căsătoriilor civile, pot participa maximum 10 persoane, în spațiul special amenajat din interiorul Primăriei municipiului Aiud și și de maxim 20 de persoane în orice spațiu deschis. La oficierea înmormântărilor pot participa cel mult 20 persoane.

Decizia mai prevede că Parcul Municipal Aiud rămâne deschis pentru plimbări, sporturi individuale și tenis de camp. Deținătorii de săli de fitness au obligația de a asigura dezinfectarea aparatelor după fiecare utilizare, precum și distanțarea fizică de minimum doi metri între clienți.

„Se recomandă respectarea cu strictețe a măsurilor de prevenție pentru toți comercianții și prestatorii de servicii de pe raza UAT Aiud”, se mai arată într-un comunicat dat publicității de Primăria municipiului Aiud.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.