Politică

Cititorii îl contrează pe Florin Roman: „O să inaugurați fundații susținând că-s obiective finalizate”

Fotografie publicată de deputatul Florin Roman pe contul său de socializare

Deputatul PNL Florin Roman speră să mai tragă ceva câștig electoral din inaugurarea Lotului 1 a Autostrăzii Sebeș-Turda (A10) și a postat pe contul său de Facebook fotografii în care se laudă că investiția s-ar datora „planului Dumitrel-Roman”. Cititorii nu l-au iertat însă.

„Trist. Ati ajuns sa inaugurati 14 Km din 17 Km ai lotului nr. 1. Bretelele nu sunt finalizate nici la Sebes si nici la Santimbru. Azi – maine o sa ajungeti sa inaugurati ‘fundatii de la obiective’ sustinand ca sunt finalizate …. PNL, PSD etc = aceasi Marie cu alta palarie”, comentează la postarea amintită o cititoare.

Pe lângă alte intervenții care laudă realizarea, un cetățean observă: „8 ani pt câțiva km 😂😂😂și atâta lauda pt realizări 😂😂😂”.

Un al treilea observă: „2012-2020, in 8 ani alti construiesc un oras intreg ….ce dracu am ajuns sa ne bucuram la 15 km de autostrada in 8 ani de zile, dar e bine acum inainte de alegeri dati bine :)))”

Joi, la prânz, Florin Roman a postat pe contul său de Facebook următorul text: „In 2012 băteam palma cu Ion Dumitrel, pentru autostrada Sebes-Turda! Azi, in 2020, lotul 1 al autostrăzii Sebes-Turda a fost redat circulației, ca și loturile 3 și 4! La mijlocul anului viitor avem finalizat și lotul 2. Ne-am ținut de cuvânt și am legat Europa de noi, prin autostrada! Planul Dumitrel-Roman merge mai departe! Asta înseamnă sa fim oameni de cuvânt!”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.