Politică

Alegeri parlamentare. Primarul Gabriel Pleșa speră că votul popular va aduce „o schimbare fundamentală”

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa (USR PLUS), a afirmat duminică, la ieșirea de la urne, că a votat cu speranța într-o schimbare a clase politice românești.

„Astăzi (duminică – nota red.) am votat cu speranța într-o schimbare fundamentală. După 31 de ani, sper într- adevăr într-o schimbare a clasei politice românești. Nu se poate ca o instituție ca Parlamentul României, o instituție fundamentală pentru democrație, să fie pe un loc codaș într-un top al încrederii românilor în instituțiile statului. Cred într-o Românie a bunului simț, cred într-o Românie fără corupție, fără pensii speciale și fără alte abuzuri făcute de clasa politică. Sunt convins că după votul de astăzi vor accede în Parlamentul României oameni mai curați, un alt fel de politicieni, care vor duce România acolo unde ne dorim cu toții”, a declarat Gabriel Pleșa, aflat la primul mandat de primar al municipiului Alba Iulia.

Jurnaliștii care au fost prezenți duminică la secția în care a votat Gabriel Pleșa, într-o suburbie a municipiului Alba Iulia, nu au fost lăsați să intre în interior de către președintele Biroului secției de votare. Aceasta a chemat Poliția pentru ca jurnaliștii să fie evacuați.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.