Politică

Florin Roman (PNL) spune că a votat „ca să terminăm Autostrada Sebeș-Turda”

Liderul grupului parlamentar PNL din Camera Deputaților, Florin Roman, a declarat că a votat pentru terminarea Autostrăzii Sebeș-Turda, dar și a drumului expres Teiuș-Blaj.

Aflat pe prima poziţie pe lista PNL la Camera Deputaților, el a mai spus că a votat, printre altele, pentru investiţii în sănătate.

„Am votat ca să terminăm Autostrada Sebeș-Turda, am votat ca să terminăm drumul expres Teiuș-Blaj și să modernizăm tot ceea ce înseamnă drumuri importante la nivelul județului Alba, să facem acel spital nou în valoare de 50 de milioane de euro, pe Programul Național de Reziliență. Am așteptat ziua aceasta de 4 ani, ca să votez împotriva Ordonanței 13, (…), ca să votez împotriva măcelăririi Codului Penal, care dădea mai multe drepturi infractorilor”, a precizat Florin Roman.

El a adăugat că speră că, după alegeri, va fi un guvern care să poată lucra cu președintele Klaus Iohannis.

De asemenea, președintele Consiliului Judeţean (CJ) Alba, liberalul Ion Dumitrel, a afirmat, duminică, la ieșirea de la urne, că a votat cu speranţa că vor fi din ce în ce mai mulţi cei care își vor dori ca ţara să fie condusă de oameni care știu ce au de făcut.

„Am venit la vot cu speranţa că vom fi din ce în ce mai mulţi cei care ne dorim ca ţara să fie condusă de oameni responsabili, oameni care știu ce au de făcut, oameni care se luptă pentru interesele românilor, a afirmat Ion Dumitrel, adăugând că „sunt convins că din ce în ce mai mulţi locuitori ai judeţului Alba vor face la fel ca mine, vor merge și vor sprijini oamenii care au dovedit că știu ce au de făcut și au făcut ceva pentru judeţul Alba și România”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.