Politică

Victor Negrescu anunță că PSD este „pregătit” să își asume intrarea la guvernare

Victor Negrescu, votând la alegerile locale

Europarlamentarul Victor Negrescu a declarat, duminică seara, că este convins că, la finalul numărătorii voturilor, Partidul Social Democrat (PSD) va rămâne pe primul loc, el adăugând că partidul este „pregătit” să își asume intrarea la guvernare.

„Vrem să le mulțumim cetățenilor pentru faptul că ne-au sprijinit. PSD este, conform exit poll-ului de la ora 19, pe primul loc. E un lucru îmbucurător pentru noi, un lucru care confirmă, încă o dată, încrederea pe care cetățenii o au în programul nostru politic și în mesajele noastre. Este, de asemenea, un vot de blam modul în care liberalii au gestionat această criză generată de pandemie atât la nivel național, cât și județean”, a declarat, într-o conferință de presă desfășurată la sediul PSD Alba, Victor Negrescu.

Europarlamentarul a adăugat că PSD își dorește să intre la guvernare. „Este pregătit să își asume această responsabilitate împreună cu celelalte formațiuni politice care vor să facă bine României, care vor să asigure un trai mai bun pentru cetățeni și care vor să dea un guvern de profesioniști acestei țări”, a spus Negrescu.

El a adăugat că este convins că PSD va obține la nivelul județului Alba un scor „mai bun” decât la alegerile locale.

Victor Negrescu a mai spus că pentru social-democrați „cel mai important” este să se asigure că votul românilor se va concretiza în rezultatele electorale, transmițând reprezentanților partidului să fie „foarte atenți” în secțiile de votare, deoarece „fiecare vot contează în acest proces”.

Şi președintele interimar al organizației Alba a PSD, Radu Tuhuț, a spus că partidul a obținut un rezultat bun.

„Sunt convins că conducerea centrală va face în așa fel încât să intrăm la guvernare. Nu știm, încă, cu cine se va negocia”, a afirmat Radu Tuhuț, primar al comunei Ciuruleasa și aflat pe prima poziție pe lista PSD în Alba la Camera Deputaților.

Radu Tuhuț le-a mulțumit locuitorilor județului Alba care duminică au ieșit la vot și, „în mod deosebit”, celor care au votat PSD. „Eu sunt convins că și în județul Alba o să avem un rezultat bun. (…). Ușa parlamentarilor PSD Alba o să fie permanent deschisă pentru toți cetățenii, indiferent de culoarea politică”, a mai spus acesta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.