Sport

Patru medalii, obținute în două importante competiții, de pugiliștii CS Unirea Alba Iulia

Sportivii de la secția de box a Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia (fotografie de arhivă)

Pugiliștii legitimați la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia au obținut patru medalii, între care două de aur, una de argint și una de bronz, la Cupa României – seniori și la Campionatul Național de cadeți, desfășurate, în perioada 2-7 decembrie, în municipiul Arad.

Cele două competiții au fost organizate în aceeași perioadă, pe categorii de greutate, cu respectarea restricțiilor privind prevenirea răspândirii îmbolnăvirilor în contextul pandemic.

Rezultate obținute de seniori:

  • Râșniță Gheorghe Lucian (29 de ani), categorie – 57 de kilograme, medalie de aur și câștigător al Cupei României;
  • Andrei Dărămuș (32 de ani), categoria – 75 de kilograme, medalie de argint (sportivul este component al lotului național și olimpic).

Rezultate obținute la Campionatul Național de Cadeți:

  • Drăgoi Viorel Raul (13 ani), categoria 34 de kilograme – medalie de aur și campion național;
  • Stoica Patrik Julian (13 ani), categoria 36 de kilograme – medalie de bronz.

Antrenorul secției de box este antrenorul emerit Nicolae Paștiu (decorat cu ordinul și medalia meritul sportiv clasa I pentru rezultatele obținute pe plan național și internațional).

„A fost o competiție cu rezultate deosebite. Am avut o campanie de pregătire sportivă foarte bună, iar pugiliștii noștri au intrat motivați în ring și au avut o atitudine foarte bună. Ne întoarcem cu patru medalii și cu mari speranțe la competițiile din 2021. Mulțumim domnului director al CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan, pentru că se zbate mult pentru secția de box și o susține necondiționat”, a spus Nicolae Paștiu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.