Administrație

Sediu noi al poliției din Bucerdea Grânoasă, construit din containere modulare

Polițiștii din comuna Bucerdea Grânoasă își vor desfășura activitatea într-un sediu nou, alcătuit din containere modulare, realizat într-o lună printr-o investiție de peste 110.000 lei, fonduri provenite de la Ministerul Afacerilor Interne.

Potrivit unui comunicat transmis dat publicității joi, „Inspectoratul de Poliție Județean Alba a finalizat lucrările de amenajare al noului sediu pentru Postul de Poliție Bucerdea Grânoasă. Acesta este dotat cu aparatură modernă și corespunde tuturor cerințelor pentru desfășurarea, în bune condiții, a activităților polițienești”.

Noua construcție a fost finalizată în termen de 30 de zile, este alcătuită din trei containere modulare și dispune de toate dotările necesare desfășurării activității polițienești.

Investiția, în valoare de 111.860 lei, a fost realizată de IPJ Alba din fonduri provenite de la Ministerul Afacerilor Interne, pe un teren pus la dispoziție de către Primăria comunei Bucerdea Grânoasă.

În prezent, la Postul de Poliție Bucerdea Grânoasă își desfășoară activitatea doi polițiști.

Potrivit comunicatului, IPJ Alba va continua modernizarea spațiilor de lucru pentru polițiștii din mediul rural și pentru comunitatea pe care aceștia o deservesc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.