Social

Spitalul Municipal Blaj angajează încă șapte medici

Spitalul Municipal Blaj va avea, începând de anul viitor, încă șapte noi medici, a anunțat, pe contul său de Facebook, primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar.

Potrivit edilului, la 1 ianuarie 2021 își vor începe activitatea în spital dr. Bianca Katrina (în specialitatea Cardiologie), dr. Ioana Bolog (Chirurgie Cardiovasculară), dr. Alexandra Oana Pârvu (Obstetrică-Ginecologie), dr. Ion Tudor David (Chirurgie Generală), dr. Ionuț Andrei Tomuță (Urologie) și dr. Ioana Țimpea Oprița (Pediatrie). De asemenea, la 1 martie 2021 își va începe activitatea dr. Mădălina Dinco (ORL).

„Le spun, încă de pe acum, bun venit și le doresc mult succes în activitatea profesională!”, a mai scris primarul Blajului. Aceasta a mai precizat că, „pe lângă dotarea cu aparatură medicală de ultimă generație, administrația locală blăjeană este preocupată și de atragerea de medici specialiști și personal ultracalificat pentru toate secțiile Spitalului Municipal Blaj. De altfel, investiția în resursa umană este cea mai importantă și este un proces continuu! Obiectivul nostru pentru Blaj este ca Spitalul Municipal să ofere servicii medicale cât mai complete și complexe, pentru toți locuitorii din zona Târnavelor!”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.