Social

Șeful DSP Alba anunță că instituția e pregătită pentru începerea campaniei de vaccinare

Pregătiri pentru vaccinare la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, în 27 decembrie

Șeful Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba, Alexandru Sinea, anunță că instituția pe care o conduce e pregătită pentru începerea campaniei de vaccinare.

„Suntem pregătiți pentru a pune în practică planul de vaccinare”, spune Sinea, care precizează că „la nivelul județului Alba, toate centrele de vaccinare din faza I, respectiv cele organizate la nivelul spitalelor din județ, sunt pregătite să demareze campania de vaccinare”.

Potrivit directorului, au fost recepționate echipamentele necesare raportării și înregistrării persoanelor, au fost asigurate circuitele funcționale și celelalte materiale necesare, precum și resursa umană care va asigura procesul de vaccinare.

„Așteptăm sosirea vaccinurilor și demararea la nivelul județului Alba a campaniei de vaccinare, care cel mai probabil va începe săptămâna viitoare. Spitalele sunt pregătite iar organizarea a fost realizată în mod exemplar”, mai spune Sinea. El consideră că „chiar dacă procesul de vaccinare a întregii populații va dura, perioadă în care trebuie să rămânem vigilenți și precauți în ce privește lupta cu virusul, ne aflăm în fața unui prim pas în drumul spre revenirea la normalitate”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.