Social

Patru tineri au furat bani din dozatoare de lapte și din automate de bilete

Dozator de lapte (fotografie de arhivă)

Patru tineri care au furat bani din zece automate de bilete și dozatoare de lapte amplasate pe raza municipiului Alba Iulia au fost reținuți de polițiști, potrivit unui comunicat transmis, marți, de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

„La data de 28 decembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 22 de ani, unul din Alba Iulia și trei din comunele Şard și Cricău, care sunt bănuiți că ar fi sustras sume de bani, din cinci automate de bilete aparținând societății locale de transport local Alba Iulia și din cinci dozatoare de lapte aparținând unor societăți comerciale”, se menționează în comunicat.

Potrivit IPJ Alba, din cercetări a rezultat că în nopțile de 23 spre 24 decembrie și 27 spre 28 decembrie, cei patru tineri ar fi forțat aparatele, iar din interiorul acestora ar fi sustras suma totală de 1.000 de lei.

Cei patru tineri vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale, mai arată sursa citată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.