Administrație

Primarul Gabriel Pleșa promite un moment „decent și frumos” cu artificii, de Revelion

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, promite, pe pagina sa Facebook, un spectacol de foc de artificii „decent și frumos” pentru noaptea de Revelion.

„Alba Iulia va avea un foc de artificii în noaptea de Revelion. Momentul va fi decent și frumos, urmând să vi-l oferim live pe Pagina de Facebook a Municipiului Alba Iulia. Conform recomandărilor DSP Alba, vă rugăm să petreceți cumpăna dintre ani cu responsabilitate, și să urmăriți spectacolul pirotehnic de acasă”, scrie Pleșa.

El adaugă că „nu este o acțiune populistă, ci doar un mod în care transmitem albaiulienilor un mesaj de încredere și speranță pentru noul an 2021”.

„2020 ne-a pus în fața unor încercări grele și ne-a schimbat radical viața. De aceea avem nevoie să întâmpinăm noul an cu credința și speranța că, împreună, vom putea depăși orice provocare pe care ar putea să ne-o aducă 2021. Uniți și solidari vom învinge pandemia și vom putea să ne reluăm viața normală”, se mai arată în mesajul de sfârșit de an al primarului Gabriel Pleșa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.