Social

Vârstnică rănită într-un incendiu care a cuprins două case într-un sat din Apuseni

O femeie de 81 de ani a suferit arsuri într-un incendiu care a cuprins vineri după-amiaza două case alipite într-un sat din Apuseni, intervenția pompierilor militari fiind îngreunată de drumul impracticabil și de lipsa comunicațiilor în zonă.

„Stația de Pompieri Cîmpeni, în cooperare cu Detașamentul de Pompieri Turda, intervine pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la două case alipite, în Poșaga de Sus, comuna Poșaga. În urma incendiului, a rezultat o victimă, femeie de 81 ani, cu plagă la membrul superior stâng și arsuri ușoare (gradul 1) la nivelul feței, în aceste momente acordându-se asistență medicală”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Radu Botezan.

Potrivit acestuia, incendiul se manifestă pe aproximativ 80 de metri pătrați. Casele sunt construite din lemn și au acoperiș comun.

„Intervenția este îngreunată de drumul impracticabil până la locul intervenției și de lipsa comunicațiilor in zonă. În aceste momente se lucrează pentru lichidarea incendiului care se manifestă generalizat și protecția unei case aflată în vecinătate”, a precizat Radu Botezan.

Au fost alocate pentru localizarea și lichidarea incendiului cinci autospeciale cu apă și spumă, din care trei de la Cîmpeni și două de la Turda.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.