Administrație

Directorul DSP, Alexandru Sinea, s-a vaccinat împotriva CoViD-19

Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba, Alexandru Sinea, a fost injectat, luni dimineața, cu vaccinul anti-CoViD-19

„Nu am nici semnal mai bun la telefon și nici nu prind bulgarii fără antenă! 🙂 Lăsând gluma la o parte, n-am stat pe gânduri și azi m-am vaccinat anti-COVID. Ca și director al DSP Alba am beneficiat de vaccin conform strategiei naționale de vaccinare care, în faza I, se adresează în primul rând cadrelor medicale, dar și «j) personalului din serviciile de sănătate publică, și anume din Institutul Național de Sănătate Publică, Direcțiile de Sănătate Publică»”, a scris Sinea pe pagina sa de socializare, publicând și o fotografie din momentul în care a fost injectat.

„Este datoria mea de cetățean, fiu, tată și persoană publică direct implicată în lupta cu CoViD-19 să fac tot posibilul să mă protejez și să le transmit celor apropiați mesajul că, la momentul actual, vaccinul este singura soluție”, a mai precizat Alexandru Sinea.

Din 15 ianuarie este preconizată lansarea celei de-a doua etape a vaccinării care va fi extinsă și la alte categorii de persoane, în primul rând fiind vizată populația la risc, și anume adulții cu vârsta de peste 65 de ani, cu boli cronice, a mai dezvăluit șeful DSP Alba, care a adăugat: „Am parcurs niște luni foarte grele, probabil vor mai veni alte câteva luni grele dar măcar acum putem vedea luminița de la capătul tunelului”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.