Social

Un bărbat de 74 de ani din Fărău a dispărut în urmă cu patru zile

Imagine din localitatea Fărău

Un bărbat de 74 de ani este căutat de polițiști, după ce a plecat, în seara de 6 ianuarie, de la locuința sa și nu s-a mai întors, a informat, luni, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

Potrivit IPJ Alba, pe 7 ianuarie, Poliția Orașului Ocna Mureș a fost sesizată de către un bărbat din comuna Fărău cu privire la faptul că, în seara zilei de 6 ianuarie, socrul său, în vârstă de 74 de ani, a plecat de la locuința sa din Fărău și nu a mai revenit.

La momentul dispariției, acesta purta o vestă neagă de fâș, bluză maro, pantaloni gri, pălărie închisă la culoare și cizme de cauciuc. Bărbatul are 175 cm înălțime, 65 de kilograme, ochi albaștri și păr grizonat.

„Bărbatul a fost dat în urmărire, iar la data de 10 ianuarie 2021 a fost organizată o amplă acțiune de căutare, în zona comunei Fărău și a localităților învecinate, la care au participat 24 de polițiști, 4 jandarmi și peste 60 de voluntari, fără ca bărbatul să fie găsit”, a precizat IPJ Alba.

Din cercetări a rezultat că bărbatul nu este la prima plecare voluntară de la domiciliu, în trecut fiind identificat de membrii familiei sale pe raza satelor învecinate, fără a fi anunțată poliția.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.