Mozaic, Politică

Partidul AUR, sprijinit de Frăția Ortodoxă binecuvântată de un legionar

Grupul de Facebook „Frăția Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtător de Biruință” este unul din grupurile susținătoare a partidului AUR, care are 67.694 membri. Grupul este strâns legat de Iustin Pârvu, duhovnic militant al Mișcării Legionare.

Grupul de Facebook, intitulat cu același numa ca organizația creștină care a primit binecuvântarea lui Pârvu, a susținut intens partidul AUR și pe George Simion la alegerile parlamentare. Dacă fiecare persoană din acel grup ar fi influențat câte patru oameni să voteze pentru acest partid, atunci acestea ar însemna jumătate din voturile obținute de AUR, scrie Newsweek.

În descrierea de pe Facebook, misiuneae grupului este ca românii să devină permanent mai buni și să nu renunțe nicidecum la mentalitatea societății de acum.

Chiar și membrii partidului erau incluși în grupul respectiv. În data de 4 decembrie, cu puțin înaintea alegerilor, Claudiu Târziu, copreședinte al partidului AUR, a postat un mesaj în grup, în care instigă la ură față de celelalte partide: „Partidele care au trădat familia românească trebuie scoase din Parlament. Prin vot, la 6 decembrie”, potrivit Newsweek.

Citiți articolul integral aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.