Social

Razie la Vințu. Au căzut în plasă o mână de hoți iar doi șoferi au rămas temporar fără permise

Fotografie de arhivă

Miercuri, 13 ianuarie 2021, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au organizat, pe raza localităților rurale aflate în competență, o acțiune cu efective suplimentare care a avut ca scop prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi creşterea siguranței rutiere, informează Inspectoratul de Poliție al Județului Alba.

Cu această ocazie, polițiştii au verificat 95 de autovehicule, au legitimat 73 de persoane și au constatat 49 de abateri de natură contravențională, sancționate cu amenzi în valoare de 4.260 lei.

De asemenea, polițiștii au reținut, în vederea suspendării, două permise de conducere.

Au fost identificați doi tineri, în vârstă de 19 și 33 de ani, din comuna Vințu de Jos, care sunt bănuiți de un furt. În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în cursul lunii februarie 2020, ar fi sustras, dintr-un autoturism, un flex și un portmoneu în care se aflau mai multe documente.

Tot miercuri, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 29 de ani, din comuna Șibot, care sunt bănuiți că în luna martie 2020 ar fi desprins de pe gabioanele de protecție a malului râului Cugir, plasă de sârmă, în valoare de 2.000 de lei, pe care ar fi sustras-o și ulterior ar fi vându-o la o persoană din Șibot.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.