Social

Incendiu la o societate care încarcă butelii cu butangaz

Fotografie de arhivă

Doi bărbați au suferit arsuri într-un incendiu, urmat de o explozie, care a avut loc marți la o societate ce are ca obiect de activitate încărcarea buteliilor cu butangaz, aflată în imediata vecinătate a Detașamentului de Pompieri Alba Iulia, focul fiind observat, înaintea apelului la 112, de către pompierii din tura de serviciu.

„Incendiul s-a produs la un operator economic din imediata vecinătate a Detașamentului de Pompieri Alba Iulia, acesta fiind observat înaintea apelului 112 de către pompierii din tura de serviciu. Datorită observării rapide și distanței scurte, incendiul a fost lichidat în limitele găsite”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Radu Botezan.

Potrivit acestuia, din cercetări a rezultat că a fost vorba de o acumulare de gaze în interior, care a provocat o explozie, urmată de incendiu.

„În urma incendiului au rezultat două victime”, a precizat Radu Botezan. El a adăigat că cele două victime au fost transportate la UPU Alba – un bărbat, de aproximativ 60 de ani, cu arsuri de gradul 2 la nivelul feței și membrelor inferioare, și un bărbat, de 57 ani, cu arsuri de gradul 1 la nivelul feței”.

One Comment

  1. Pingback: Incendiu la o societate care încarcă butelii cu butangaz - Alba Iulia Aida

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.