Social

Un tânăr care ar fi trebuit să fie în carantină, cercetat pentru distrugere

Un tânăr din Blaj este cercetat pentru distrugere, după ce a lovit, cu pumnul, geamul unei stații de carburanți din oraș, el fiind și amendat, pentru că nu a respectat carantina impusă de întoarcerea sa recentă din Franța, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

„În noaptea de 21/22 ianuarie 2021, în jurul orei 01.00, polițiștii din Blaj au fost solicitați să intervină la o stație de carburanți din oraș, unde un tânăr a spart un geam. Din primele cercetări a rezultat că între angajatul stației și un tânăr de 18 ani, din Blaj, a avut loc o discuție contradictorie, context în care tânărul a lovit cu pumnul un geam al stației. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul ar fi trebuit să fie la domiciliul său, ca urmare a carantinării, după ce a revenit din Franța”, se menționează în comunicat.

Potrivit sursei citate, polițiștii l-au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea pandemiei de CoViD-19.

În ceea ce privește fapta de distrugere, aceasta face obiectul cercetărilor în cadrul unui dosar penal.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.