Social

A pus portofelul pe mașină, l-a uitat și a plecat. Ce s-a întâmplat după

Un bărbat din Alba Iulia a predat Poliției un portmoneu cu bani și acte pe care l-a găsit căzut pe marginea drumului, păgubașă fiind o femeie care îl uitase pe plafonul mașinii, imediat după ce a făcut cumpărături la un magazin din Vințu de Jos.

„În dimineața zilei de 26 ianuarie, la Postul de Poliție Vințu de Jos s-a prezentat domnul Man Aurel, de 61 de ani, din cartierul Oarda al Municipiului Alba Iulia, care a predat un portmoneu în care se afla suma de 1.777 lei, carduri şi documente, despre care a declarat că l-a găsit pe marginea drumului, pe raza localității Vințu de Jos, în timp ce se îndrepta spre locul de muncă”, se arată într-un comunicat transmis, marți, de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

În urma verificărilor efectuate, polițiştii au identificat-o pe proprietara portmoneului, o femeie de 47 de ani, din comuna Vințu de Jos. Femeia, aflată sub emoția pierderii recente a unei persoane dragi, a uitat portmoneul pe plafonul maşinii sale, imediat după ce a făcut cumpărături la un magazin din comună. Ea le-a spus polițiştilor că a realizat că şi-a pierdut portmoneul şi tocmai se pregătea să le ceară ajutorul pentru a-l găsi.

Pentru spiritul civic de care a dat dovadă, bărbatul a fost felicitat de IPJ Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.