Mozaic

A șasea victimă a incendiului de la „Matei Balș”: un bărbat de 70 de ani

A șasea victimă în urma incendiului de la Institutul „Matei Balș” este un bărbat de 70 de ani, anunță Ministerul Sănătății.

„Este vorba despre un bărbat, 70 ani, dependent de CPAP (Continuous Positive Airway Pressure – aparat pentru terapie de somn – n.r.), fără leziuni cauzate de incendiu, intubat. Femeia de 58 de ani se află în stare gravă. Ambele familii au fost anunțate de situația pacienților”, precizează MS.

Inițial, Ministerul Sănătății a anunțat într-un comunicat de presă că al șaselea deces în urma incendiului este cel al unei femei în vârstă de 58 de ani, transferată la Spitalul Universitar, care se afla în stare gravă, fiind intubată, cu o pneumonie CoViD-19 severă, inhalare de fum și cu arsură de 2% din suprafața corporală.

Incendiul de la „Matei Balș” a izbucnit vineri, în jurul orei 5,00, iar în pavilion erau internați bolnavi cu CoViD-19. Trei pacienți au murit carbonizați și o a patra victimă a decedat după ce manevrele de resuscitare au eșuat. Ulterior, într-o baie a fost găsită o altă persoană decedată iar sâmbătă a decedat un bărbat de 70 de ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.