Social

Scandal nocturn la Bistra. Un bărbat a fost agresat, iar un autoturism a fost distrus

Captură video

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din Câmpeni au fost sesizați că, în localitatea Bistra, ar fi avut loc acte de violență împotriva unui bărbat, iar un autoturism a fost distrus.

„În noaptea trecută, în jurul orei 23,50, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au intervenit pe raza localității Bistra unde o persoană a semnalat faptul că la un local nu se respectă regulile de prevenire a răspândirii Covid și funcționează fără respectarea programului. Polițiștii au constatat că localul era închis”, se arată într-o informare făcută de Inspectoratul de Poliție al Județului Alba.

Potivit polițiștilor, mai apoi, în jurul orei 1, „a fost primit un apel prin care era semnalat faptul că persoana care a făcut sesizarea cu privire la local a fost agresată, iar autoturismul i-a fost distrus. A fost deschisă o anchetă pentru lovire sau alte violențe și distrugere, a fost efectuată cercetarea la fața locului și în continuare se fac cercetări pentru identificarea autorilor”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.