Social

Doi polițiști au salvat viața unui bărbat care voia să se sinucidă

Doi polițiști din Alba au salvat viața unui bărbat hotărât să se sinucidă, pe care l-au găsit, inconștient, într-o mașină, intoxicat cu gazul unei butelii, a informat, marți, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

„Alarma s-a dat ieri, 1 februarie, în jurul orei 14,00, când o femeie din Crăciunelu de Jos a cerut ajutorul polițiștilor, pentru că primise mai multe mesaje și fotografii de la soțul său, care anunța că e hotărât să își ia viața. Polițiștii au avut un singur indiciu cu privire la zona unde s-ar putea afla bărbatul – o fotografie trimisă de acesta soției sale în care se puteau observa câteva detalii legate de relief”, se menționează într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, a început o cursă contra cronometru pentru viață, iar mai multe echipaje au pornit în căutarea bărbatului.

Cei care l-au găsit, în zona denumită “în Slatină” de pe raza comunei Crăciunelu de Jos, au fost doi polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Blaj.

„Bărbatul era în autoturism, inconștient, iar în interiorul mașinii era o cantitate mare de gaz, provenit de la o butelie cu butan. Fără să ezite, polițiștii l-au scos din autoturism și au început manevrele de resuscitare, astfel că, până la sosirea ambulanței, bărbatul și-a revenit în simțuri”, menționează sursa citată.

Agent principal Adrian Selegean este șeful Postului de Poliție Bucerdea Grânoasă, iar agentul principal Andrei Costantea este șeful Postului de Poliție Mihalț. Luni au format una dintre cele 4 echipe constituite la Poliția Municipiului Blaj pentru căutarea bărbatului cu intenții sinucigașe.

La căutări, polițiștii au fost sprijiniți de reprezentanți ai Primăriei Crăciunelu de Jos.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.