Social

O minoră a dispărut dintr-un centru rezidențial. Este dată în urmărire

Andreea Roxana Muntean a dispărut de la centrul rezidențial în data de 23 ianuarie

O minoră de 13 ani a fost dată în urmărire după ce, pe 23 ianuarie, a plecat dintr-un centru rezidențial din Alba Iulia, dispariția acesteia fiind anunțată marți de Poliție.

Potrivit unui comunicat dat publicității marți, polițiștii caută o minoră care a plecat dintr-un centru rezidențial din Alba Iulia și nu a mai revenit.

„La data de 24 ianuarie, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către reprezentantul unui centru rezidențial din Alba Iulia cu privire la faptul că, în după-amiaza aceleiași zile, minora Muntean Andreea Roxana, de 13 ani, a plecat din centru și nu a mai revenit”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

Minora are 1,60 înălțime, 58 de kilograme, ochi căprui și păr negru. La data plecării purta o geacă roșie, pantaloni de blugi albaștri și ghete maro.

„Polițiștii desfășoară, în continuare, cercetări în vederea identificării minorei, iar aceasta a fost dată în urmărire imediat după ce a fost anunțată dispariția. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112”, a mai transmis IPJ Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.