Economie

O hală de depozitare în care funcționa o firmă de curierat a luat foc

Fotografie de arhivă

O hală de depozitare din Alba Iulia, spațiu în care funcționau și o firmă de curierat și un service auto, a ars generalizat într-un incendiu produs în noaptea de marți spre miercuri, pentru localizarea și lichidarea focului intervenindu-se cu mai multe autospeciale cu apă și spumă și cu două autoscări mecanice.

Hala este situată în spatele Detașamentului de Pompieri Alba Iulia, în apropierea stației CF Bărăbanț.

Incendiul s-a manifestat generalizat pe aproximativ 500 de metri pătrați la întreg depozitul, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Radu Botezan.

„În incendiu au fost afectați aproximativ 500 metri pătrați de hală depozitare, în interiorul căreia se aflau trei compartimente: în primul, pe aproximativ 300 metri pătrați, erau depozitate frigidere şi aparatură electrocasnică, în al doilea compartiment, pe aproximativ 150 metri pătrați, funcționa o firmă de curierat, iar în al treilea compartiment funcționa un service auto. Incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale, fără victime”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Alba.

Conducerea si coordonarea acțiunii de intervenție a aparținut şefului ISU Alba, Ovidiu Costea. De asemenea, la fața locului s-a deplasat şi prefectul Nicolae Albu.

Pe 19 ianuarie a mai avut loc un incendiu, urmat de o explozie, în apropierea sediului Detașamentului de Pompieri Alba Iulia, la o societate care încarcă butelii cu butangaz. Două persoane au fost atunci rănite. Focul a fost observat, la vremea respectivă, înaintea apelului la 112, de către pompierii din tura de serviciu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.