Mozaic

La un pas de tragedie! Au scăpat ca prin minune | Video

Captură video

La un pas de tragedie! Un șofer a făcut o depășire neregulamentară și a intrat pe contrasens, fără a se asigura dacă vine o mașină.

Un șofer a fost la un pas de a provoca o tragedie. Aflat pe un drum din județul Bistrița-Năsăud, el a făcut o depășire neregulamentară, pe linie continuă, și nu s-a asigurat dacă vine o mașină de pe contrasens. Norocul său a fost că celălalt șofer s-a oprit la timp.

Imaginile cu șoferul neatent au apărut în spațiul public, iar poliția s-a autosesizat. Bărbatul a fost identificat, iar acum autoritățile vor stabili sancțiunea pe care o va primi.

„Urmare a imaginilor apărute în spațiul public surprinzând conducătorul unei autoutilitare care efectuează o depășire neregulamentară a unui ansamblu de vehicule, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că evenimentul a avut loc pe DN17D, în județul Bistrița-Năsăud. Conducătorul auto a fost identificat, iar datele acestuia au fost transmise Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a transmis IPJ Cluj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.