Social

Biblioteca Municipală din Aiud își suspendă programul. A fost depistat un caz de CoViD-19 în instituție

Biblioteca Municipală „Liviu Rebreanu” Aiud și-a suspendat activitatea cu publicul în săptămâna 8 – 12 februarie, după depistarea unui caz de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul angajaților, a informat, luni, Primăria Aiud.

„Având în vedere faptul că a fost descoperit un caz de CoViD-19 la unul dintre angajaţii Bibliotecii Municipale ‘Liviu Rebreanu’ Aiud și pentru a preveni răspândirea infectărilor cu SARS-CoV-2, biblioteca își suspendă activitatea cu publicul în săptămâna 08.02.2021 – 12.02.2021”, se menţionează într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a Primăriei.

Înființată în anul 1951 sub denumirea de Biblioteca Raională, este subordonată din punct de vedere administrativ Consiliului Local al municipiului Aiud, iar fondurile necesare desfășurării activității sale sunt asigurate de la bugetul local.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Alba, duminică în Aiud au fost raportate două cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2. În total, în ultimele două săptămâni au fost înregistrate 54 de astfel de cazuri. Rata de infectare la nivelul municipiului este de 2,12 la mia de locuitori.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.