Administrație

Transport gratuit la centrele de vaccinare, asigurat de Primăria Alba Iulia prin Crucea Roșie

Primăria municipiului Alba Iulia asigură în colaborare cu Crucea Roșie Română Filiala Alba, transport gratuit cu ambulanța la Centrele de vaccinare împotriva CoViD-19, pentru persoanele nedeplasabile, informează municipalitatea.

Astfel, începând cu data de 10 februarie 2021, persoanele care locuiesc în municipiul Alba Iulia și care au dificultăți în a se deplasa în vederea vaccinării împotriva CoViD-19, pot să contacteze Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba, la numărul de telefon 0358 909, pentru a beneficia de această facilitate.

În vederea justificării stării de vulnerabilitate, este necesară completarea unei cereri din care reiese motivul pentru care persoana nu este deplasabilă și o copie după cartea de identitate sau o declarație pe propria răspundere că locuiește în municipiul Alba Iulia.

Pentru orice alte informații suplimentare, persoanele interesate pot să contacteze Crucea Roșie la numărul de telefon menționat mai sus sau la sediul din Alba Iulia, strada București nr. 16, se mai precizează în informare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.