Administrație

Contract de management reînnoit la Spitalul Municipal Aiud

Dr. Bogdan Adrian Popa și-a reînnoit contractul de management al Spitalului Municipal Aiud

Joi a fost semnat contractul reînnoit de management al Spitalului Municipal Aiud, unitate sanitară aflată în subordinea autorității locale.

„Astăzi a fost semnat noul contract cu managerul Spitalului Municipal Aiud, domnul dr. Bogdan Popa”, se arată într-o postare a Primăriei municipiului.

„Dincolo de prevederile contractului, i-am solicitat în mod explicit eforturi susținute pentru o mai bună comunicare între cadrele medicale și pacienți, precum și accent pe formarea profesională continuă a cadrelor medicale. Secțiile spitalului arată din ce în ce mai bine, iar modernizarea continuă”, se mai arată în informarea dată publicității pe contul de Facebook al Primăriei Aiud.

Spitalul Municipal Aiud este acreditat din anul 2016 prin ordin al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate. Unitatea sanitară își desfășoară activitatea cu 225 de paturi în două corpuri de clădiri, unul vechi din anul 1867 și unul nou din anul 1993, ambele situate în Aiud, județul Alba, pe Str. Spitalului nr. 2.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.