Social

Se reiau cursurile de inițiere în înot cu instructor extern la Bazinul olimpic din Alba Iulia

Începând cu data de 15 februarie se poate relua activitatea de inițiere înot cu instructor extern la Bazinul olimpic Alba Iulia, cererile putând fi depuse până vineri, 12 februarie, informează municipalitatea.

Sâmbătă 13 februarie, ora 9:00, în incinta Bazinului Olimpic, va fi o întâlnire pentru stabilirea culoarelor și a orelor de folosință.

Pentru demararea acestei activități instructorii autorizați pot depune o cerere, însoțită de copie după carnetul de antrenor/instructor/atestat/diplomă înot, vizat la zi, la sediul Municipiului Alba Iulia, cam. 8 (Registratura) sau on-line la adresa office@apulum.ro, prin care pot solicita aprobarea desfășurării acestei activități. Modul de desfășurare a ședințelor de inițiere înot se va face conform „Regulamentului privind desfășurarea antrenamentelor sportivilor pentru activitatea de înot și polo, inclusiv cursuri de inițiere înot la Bazinul olimpic Alba Iulia, pe durata stării de alertă” , iar rezervarea orelor se va face în ordinea depunerii cererilor.

Activitatea de agrement rămâne suspendată până la noi reglementări privind starea de alertă, mai precizează reprezentanții municipalității.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.