Social

Petrecere de botez, întreruptă de polițiști în Aiud

Fotografie de arhivă

O petrecere de botez la care participau 50 de persoane, organizată la un restaurant din Aiud, municipiu în care, din cauza incidenței crescute de cazuri de CoViD-19, este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor aniversări, a fost întreruptă de polițiști, iar organizatorul evenimentului și reprezentantul localului – sancționați contravențional.

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba, în ultimele 24 de ore au fost controlate 97 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 87 de mijloace de transport și au fost legitimate peste 2.200 de persoane.

„Echipele de control au depistat și sancționat 117 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, două care nu au respectat condițiile privind carantinarea și una care nu a respectat restricțiile de deplasare. Polițiștii din Aiud au intervenit (sâmbătă – n.r.), în jurul orei 16,30, la un local din municipiu unde era organizată o petrecere de botez la care participau 50 de persoane. Evenimentul a fost întrerupt, iar reprezentantul localului și organizatorul evenimentului au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii 55/2020”, se menționează în comunicat.

IPJ Alba amintește faptul că în Aiud este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

În municipiul Aiud, în ultimele 14 zile au fost depistate 52 de cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Incidența la mia de locuitori este de 2,04.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.