Social

O mașină a intrat într-o florărie. O femeie a fost rănită și doi copii au făcut atac de panică

O femeie a fost rănită, iar doi copii au suferit un atac de panică în urma unui accident produs marți în Alba Iulia, în care au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea pătrunzând ulterior într-o florărie.

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit pentru acordarea de prim-ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs în municipiul Alba Iulia, la intersecția a două străzi.

„În accident au fost implicate două autoturisme cu cinci pasageri, rezultând trei victime, dintre care o femeie încarcerată, conștientă, și doi copii pasageri, cu atac de panică”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Radu Botezan.

Ulterior descarcerării, femeia a fost predată unui echipaj medical și transportată la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, situat la câteva sute de metri distanță de locul producerii accidentului.

Una dintre mașinile implicate în accident a pătruns într-o florărie, distrugând ușa de acces și avariind o parte din rafturile pline cu flori.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili modul în care s-a produs accidentul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.