Mozaic

O pensionară septuagenară din Alba-Iulia are 53 de firme în Cluj-Napoca

Maria Florescu, o bunicuță de 76 de ani din Alba-Iulia, are nu mai puțin de 53 de firme din Cluj-Napoca pe numele ei, dezvăluie Monitorul de Cluj.

Cazul doamnei Florescu a fost făcut public de supervizor.ro, publicație care a prezentat pe larg cazul bunicuței de 76 de ani. Întreagă poveste a pornit după ce zilele trecute a fost publicată (în BPI) „Sentinţa de atragere a răspunderii patrimoniale” în cazul falimentului Janis Work SRL Cluj-Napoca (CUI/CIF: 32649783).

Persoana vinovată de falimentul celebrului club Janis este Maria Florescu. Lichidatorul încearcă să recupereze suma de 1.619.969 de lei datorii ale Janis Work SRL de la patronii Florin Mihai Opriș și Maria Florescu.

Conform unei decizii a Judecătoriei Cluj, „din probatoriul administrat în cauză, nu a rezultat că pârâtul Opriș Florin Mihai ar fi exercitat acte de administrare efectivă în privinţa societăţii debitoare, respectiv că ar fi luat decizii cu privire la direcţiile de dezvoltare și gospodărirea averii debitoarei”. Astfel, Maria Florescu este obligată să achite suma de 1.619.969 de lei.

Conform Registrului Comerţului, Maria Florescu este administrator la 53 de firme din Cluj-Napoca și una din Huedin.

Monitorul de Cluj a analizat cazul pensionarei din Alba-Iulia și a descoperit că femeia este o mătușă îndepărtată a lui Adrian Munteanu. Omul de afaceri care a deținut clubul Janis a fost implicat în mai multe dosare penale, fiind acuzat de înșelăciune. De altfel, societățile care figurează pe numele Mariei Florescu au restanțe uriașe la ANAF.

One Comment

  1. Este fix ma-sa lui Munteanu, nu matusa-sa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.