Administrație

Primăria Alba Iulia face consultare publică pentru stabilirea „contravențiilor la gospodărirea municipiului”

Primăria Alba Iulia a publicat pe site-ul de internet al municipiului un „Regulament privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea Municipiului Alba Iulia”, document pentru aprobarea căruia trebuie, în baza legii, să organizeze o „etapă de consultare publică”.

„Prezentul regulament stabilește faptele ce (corect: care – nota red.) constituie contravenții și cadrul juridic unitar pentru constatarea și sancționarea contravențiilor la gospodărirea municipiului Alba Iulia”, se arată în debutul regulmentului supus dezbaterii publice.

„Serviciul Administraţie publică locală, juridic contencios – Direcția juridică, administrație publică locală din Aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Alba Iulia, în conformitate cu prevederile art. 7 alin.(2) din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, informează publicul interesat cu privire la aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea Municipiului Alba Iulia precum și constatarea și sancționarea faptelor ce constituie contravenții”, se arată în informarea publică.

Documentul mai precizează că „etapa de consultare a populației se desfăşoară în perioada 18.02.2021 – 31.03.2021”

Propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare cu privire la acest proiect de hotărâre se pot depune în scris specificându-se articolul sau articolele din proiect sau regulament la care se referă, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, de pe str. Calea Moților, nr. 5A, Camera 8 – Registratură, sau în format electronic pe adresa de e-mail: office@apulum.ro în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării prezentului anunț, respectiv până la data de 4 martie 2021, ora.16.00.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia sau pe site-ul instituției www.apulum.ro, secțiunea Consultare publică.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.