Administrație

Propunere privind suspendarea taxei turistice. Primăria Alba Iulia organizează consultare publică

Un grup de șapte consilieri locali a propus suspendarea plății taxei speciale pentru promovarea turistică a municipiului Alba Iulia în anul fiscal 2021 și, în virtutea legislației în vigoare, anunță că declanșează o consultare publică pentru a afla și opinia contribuabililor pe acest subiect.

„Direcția Venituri din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia, în spiritul transparenței decizionale, informează publicul interesat cu privire la elaborarea proiectului de hotărâre privind suspendarea plății taxei speciale pentru promovarea turistică a municipiului Alba Iulia în anul fiscal 2021, inițiat de către consilierii locali: Tudorașcu Raul Sebastian, Marean Claudiu Vasile, Oltean Sabina Larisa, Vîlcan Marcela, Rotar Corina, Fulea Ionuț și Lupea Ioan Gabriel”, se arată în informarea publică a Primăriei municipiului Alba Iulia.

Etapa de consultare a populației se desfășoară în perioada 24 februarie – 7 aprilie 2021.

Propunerile, sugestiile sau opiniile dumneavoastră cu privire la acest proiect de hotărâre se pot depune în scris, specificându-se articolul sau articolele din proiect la care se referă, menționându-se data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, pe email office@apulum.ro sau la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, str. Calea Moților, nr. 5A, jud. Alba, camera 8 – Registratură în perioada 01.03.2021 – 15.03.2021.

Ședința de dezbatere publică a proiectului de hotărâre privind suspendarea plății taxei speciale pentru promovarea turistică a municipiului Alba Iulia în anul fiscal 2021 va avea loc în data de 8 aprilie 2021, de la ora 10, în Sala de ședințe a Primăriei municipiului Alba Iulia.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia, la sediul Direcției Venituri sau pe site-ul instituției www.apulum.ro, secțiunea Consultare publică.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.