Administrație

Operațiune de ecologizare la Gârbova de Jos. Au fost strânse trei camioane de deșeuri

Mai bine de trei camioane de deșeuri au fost adunate de la Gârbova de Jos ca urmare a unei operațiuni de ecologizare a zonei realizate prin implicarea Primăriei Aiud. Reprezentanții instituției spun că depozitarea ilegală a deșeurilor va fi pedepsită exemplar de acum înainte.

„Un alt exemplu de «așa NU» vine de la Gârbova de Jos. Anumitor persoane, pentru că nu îi putem numi „cetățeni”, pare să nu le pese de restul cetățenilor. Pare că nu înțeleg că legea interzice să arunci gunoaie pe jos. De fapt, chiar dacă nu ar fi existat o lege în sensul acesta, după primii 7 ani din viața ar fi trebuit să știe că deșeurile se aruncă la coșul de gunoi. Nu pe stradă. Nu în vale. Și cu siguranță nu în pădure”, se arată într-o postare de pe contul de Facebook a Primăriei Aiud.

Poliția Locală a identificat o persoană care a depozitat ilegal deșeuri în zona respectivă, care a fost sancționată cu amendă, se mai precizează în postare.

Zona a fost curățată de către angajații Serviciului Public Administrația Patrimoniului Local, împreună cu beneficiari ai ajutorului minim garantat.

„Săptămâna aceasta intră în vigoare noua hotărâre a Consiliului Local Aiud, prin care amenzile pentru astfel de fapte cresc până la 1500 de lei pentru persoane fizice și până la 2500 de lei pentru persoane juridice. Și nu vom fi iertători în aplicarea legii, pe principiul: «Nu ai bani să plătești amenda? Nu încălca legea»”, concluzionează reprezentanții municipalității.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.