Educație

Platformă online pentru pregătirea examenului de Bacalaureat

Elevii de clasa a XII-a pot face meditații online pentru examenul de Bacalaureat, începând cu 15 martie, pe platforma „Gata de Bac”, program de pregătire dezvoltat de Digital Nation.

Organizația desfăşoară programe de formare accelerată pentru tineri, specialişti şi antreprenori.

Meditațiile sunt disponibile pentru Matematică (fiecare specializare – M1/ M2/ M3/ M4) şi Limba şi Literatura Română, urmând ca alte materii să fie introduse în săptămânile viitoare, la acestea urmând să participe peste 25 de profesori.

„«Gata de Bac» este platforma de meditații online unde elevii de clasa a XII-a se pot pregăti într-un mod antrenant pentru examen, alături de profesori de specialitate. Programul de antrenament pentru Bac durează 3 luni, are un cost total de 199 lei pregătire per materie, iar sesiunile de meditații online încep pe 15 martie 2021. Cei dornici să se antreneze pentru examen se pot înscrie pe profesorinonline.ro/bac până pe 20 mai 2021. Formatul programului a fost dezvoltat ca să asigure un ritm alert de pregătire, permițându-i în schimb elevului să se bucure de un program flexibil şi de acces de oriunde printr-un dispozitiv conectat la internet”, se arată într-un comunicat de presă.

În cadrul programului, elevii pot avea 28 de sesiuni de meditații online per materie, pe parcursul a 3 luni de pregătire. Sunt prevăzute două sesiuni video pe săptâmână, unul de explicare a materiei şi altul de verificare.

Sesiunile de meditații sunt disponibile atât live, cât şi în format înregistrat.

Pentru sesiunile de verificare, elevii au alături o echipă distinctă de profesori îndrumători, disponibili să le răspundă online la orice întrebări sau să le ofere clarificări suplimentare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.